Rochii de seara pentru petrecerile de Sarbatori



Sarbatorile de iarna se apropie , iar noi incepem deja sa ne stresam  cu  pregatirile. Inafara de curatenia temeinica ,pregatirea mesei si goana dupa cadouri, mai avem nevoie de timp si pentru noi. Fie ca suntem invitate la o petrecere exclusivista, un cocktail in cadrul firmei, sau o petrecere in familie, trebuie sa aratam cel mai bine. Pentru a iti usura cautare am facut o selectie de rochii de seara potrivite atat pentru o petrecere de Craciun cat si pentru seara de Revelion. In functie de destinatie , gusturi personale si tipul de silueta poti alege una din rochiile de seara de mai jos, si sigur nu vei da gres.
Daca iti plac culorile neutre sau nu esti asa curajoasa in ceea ce priveste cromatica tinutelor tale, alege o rochie de seara cu detalii interesante. Fie ca e neagra, gri sau chiar argintie, alege sa o accesorizezi discret, fara prea mult sclipici, doar nu ii vei face concurenta bradului de Craciun.





 

 Nuantele nude, sunt o alegere perfecta daca vrei sa dai clasica rochita neagra pe o rochie de seara mai altfel ,dar totusi nu foarte colorata. Nuantele prafuite sunt la mare cautare si sunt relativ usor de asortat. Aici poti pune o jacheta colorata peste, si bijuterii statement.






Daca esti curajoasa, alege rochii de seara multicolore . Cu siguranta vei fi o aparitie. Atentie insa la pantofi si accesorii. Daca nu ai un simt al culorii foarte dezvoltat, alege pantofi nude si un plic mic, iar bijuteriile sa fie discrete.










 
.
Tine minte! Nu doar cand alegi rochii de seara,dar si orice alt obiect vestimentar. Decat sa te simti bine ca ai incaput intr-o rochie cu un numar mai mic, mai bine te-ai bucura ca sta frumos pe tine. Lejeritatea de 1-2cm este foarte importanta ca sa arati tu bine in rochii de seara. Nu te strange, deci nu iti ies colaceii!
Iar ca bijuterii , investitia intr-un set de bijuterii cu perle va fii pe viata. Nu vei da gres daca le porti la rochii de seara sau chiar la o tinuta casual eleganta. Rochiile de seara fara bretele sunt cele mai potrivite pentru un colier de perle.

Shopping on Welovecouture.ro 22%-off



There is a special offer on www.welovecouture.ro , to celebrate 22 years passing since the Revolution.
The items in this promo are in one of the three colors: red, yellow, blue.
Happy shopping! You might find a great gift for St. Nicholas Day!

B.A.D. style in "Ce se intampla doctore?"


One of my dresses has been featured in a fashion spread on this month's issue of "Ce se intampla doctore?".
You can find the dress here http://www.welovecouture.ro
Get the magazine while you still can. Great ideas for party dresses.
nb.70-December 2011




MagazineCover

A word from the sponsor


If you are in for a little fun on Tuesday, The Faculty of Economics and Business Administration is hosting a Freshmore party at Heaven Studio club.
 Paul and Ioana will be the party MC's, while Ellie White, Kamelia & George Hora will be entertaining you all night long.
I sponsored them with prizes for the first three winners. 
Good luck to all the contestants and have a great time at the party!



More news soon!

Beat the cold weather with fancy furry accessories

As I really hate the cold season, when I designed the latest collection I thought of what I wanted to wear to keep me warm.
And because I am not a fan of wearing loads of thick clothes, I thought of combinig outfits with furry details or accessories.

I made two versions of fur shawls. One short and one long that could be worn onboth a casual or more elegant outfit. Pin it with a fancy brooch and make a statement accessory for an evening outfit or wear it as a scarf for jeans and boots look.
The possibilities are endless, style it and reflect your own personality.

Photos by: Sorin Popa
Model:Andreea Kiaari
Make-up:Andreea Kiaari








Precious brass


 Cum va spuneam, pentru colectia de toamna-iarna 2011-2012 am colaborat cu Nada Stojici pe partea de bijuterii. Sunt sigura ca ati vazut deja preview-ul  cu bijuteriile sale postat acum cateva zile si suteti curiosi sa aflati mai multe lucruri despre autor.

"Iubesc lucrurile facute bine, dantelele orientului, linia desenului, amprentele in materiale dure, accesoriile puternice si neconventionale create unicat. Gravez in alama si cupru de peste 10 ani cu linie numita pasiune, povestea bijuteriilor continua dincolo de atelier ,langa voi." a spus Nada Stojici

Preturile acestor bijuterii sunt intre 20-60 lei pentru bratari, 40-75 lei colierele si 40 lei cerceii .
Eu va sfatuiesc sa o contactati cat se poate de repede pentru ca se apropie sarbatorile , iar aceste bijuterii sunt mai multe decat potrivite ca si cadou.
nadastojici@gmail.com




As I have been telling you a couple of days ago, for my fall-winter collection, I have collaborated with jewelry designer Nada Stojici . I am sure you have already seen the preview with the jewelry I posted some time ago and you are curious to find out more about the author. 

" I love object well crafted, oriental lace, the line of drawing, prints on hard materials, strong accessories and unconventional, unique. I engrave brass for over 10 years with a line named passion, the story of the jewelry being continued beyond the workshop, near you " said Nada Stojici.

The prices for these jewelry items are: 20-60 lei for bracelets, 40-75 lei for necklaces, 40 lei for earrings. 
I advise you to contact her Asap, because the hollidays are close and they would make a great gift.
nadastojici@gmail.com








 More pictures with the jewelry form the actual collection lookbook in a few days.

Buy a calendar -Save a life!

 Sorin Popa, fotograful cu care am colaborat in numeroase proiecte diverse si interesante, a facut recent un calendar deosebit pentru Fundatia Estera. Copilasii micuti care erau sortiti avortului au pozat bucurosi pentru acest calendar. Mamele au fost convinse sa nu ii avorteze fiind informate si sustinute de aceasta fundatie.
Faceti un cadou frumos de sarbatori, cumparati un calendar sau donati bani in conturile Fundatiei afisate mai sus.
 Mai multe informatii despre fundatie aveti mai jos

Scopul fundaţiei este de a oferi ajutor şi consiliere femeilor care sunt în criză datorită unei sarcini nedorite sau a celor care suferă de pe urma unui avort. Ei oferă teste de sarcină gratuite, informaţii despre dezvoltarea intrauterină, riscurile şi urmările avortului,
 alternativele avortului, consiliere pre şi post avort, sprijin material, spiritual şi emoţional. În cadrul proiectului "Club Mami" organizăm întâlniri cu femeile care au nevoie de informaţii şi sfaturi pentru creşterea copiilor. Un alt proiect, "ABSTINENţă - LIBERTATE," (introdus în câteva licee din Timişoara) are ca scop educarea tinerilor pentru viaţă în spiritul moralei creştine pentru a avea familii sănătoase şi pentru prevenirea avorturilor şi a abandonării copiilor.


Sorin Popa, the photographer that I worked with on different projects has recently made a special calendar for Estera Foundation. The little children that were on the verge of being aborted, have now posed happily for this calendar. Their mothers have been informed and supported throughout their pregnancy and after by the fooundation.
Make a special gift for the Hollidays , buy a calendar or donate money in their bank accounts posted on the calendar cover.
More information on Estera Foundation below.

The purpose of the Estera Foundation is to offer help and counsel to women facing the crisis of an unwanted pregnancy or who suffer psychologically from a past abortion. They offer free pregnancy tests, information about fetal development, as well as material, spiritual and emotional support. They sponsor a "Mother's Club" where women can learn about child development and can fellowship with other mothers. They also sponsor the Abstinence is Freedom program which they have introduced into several high schools in Timişoara, and through which they educate youth with a Christian perspective on families and on how to prevent abortions and abandonment.









"Creezi sau Donezi" Iarna 2011


                                             


  “Creezi sau Donezi Iarna 2011


                                                                                                          Bucuresti 22 noiembrie 2011
RFB, Romexpo si Club 4×4 Romania te invita in perioada 1 - 4 decembrie 2011 la “Creezi sau Donezi? Iarna 2011”, o petrecere creativa organizata in scop caritabil in cadrul targului CBS - Targ de Cadouri de Craciun, Decoratiuni si Suveniruri.
Fondurile obtinute in urma acestui eveniment caritabil vor fi folosite pentru a ajuta 50 de copii, prescolari de la gradinita din Grosani - Slanic Prahova in cadrul campaniei umanitare organizate de Club 4x4 Romania.
Esti invitat sa creezi si sa donezi, in scop caritabil si intr-un mod inedit, intr-una din zonele spatiului in care se va desfasura cea de-a IV-a editie “Creezi sau Donezi?”.
Zona de creatie – Zona din care alegi din accesoriile si ustensilele disponibile, ce doresti si ce te inspira si iti creezi singur un glob pentru pomul de Craciun al socrilor, o felicitare pentru bunica, o brosa pentru prietena cea mai buna sau un inel de logodna pentru iubita. Lasi in schimb in cosul de donatii o bancnota pentru copii prescolari de la gradinita din Grosani. Cu bancnota de la tine vom cumpara copiilor creioane colorate si acuarele, sa poata si ei oferi bunicilor o felicitare, fratilor mai mici bomboane colorate ... de Craciun.
Zona de donatie - Piesele expuse vor fi donate de membrii RFB, bloggeri, prieteni, artisti si designeri. Iti alegi o piesa vestimentara sau un accesoriu pe plac sau pentru familie, rude si prieteni. Lasi in schimb in cosul de donatii o bancnota pentru copii prescolari de la gradinita din Grosani. Cu bancnota de la tine le vom cumpara un fular, o caciulita de lana sau manusi ... sa le fie cald de Craciun.
Accesoriile si ustensilele necesare pentru eveniment sunt donate de membrii RFB si membrii Clubului 4×4 Romania. Designeri romani consacrati si membrii RFB precum Agata Secelean, Diana Bobar, Josephine sau Ludmila Corlateanu vor dona piese din colectiile lor, piese ce vor expuse in zona de donatie.
“Creezi sau Donezi?” se afla la a IV-a editie. Este incercarea noastra, a membrilor RFB, de a oferi un cadou de Craciun celor dragi si copiilor. Ne aflam la a doua colaborare cu Clubul 4×4 Romania, club care organizeaza in fiecare an, de Craciun, o actiune umanitara pentru copii. Ne folosim de creativitate, moda si 4x4 pentru a aduce zambetul pe chipul ingeresc al unui copil. Sunt absolut sigura ca vom fi surprinsi de creativitatea si de darnicia bucurestenilor. Oricine poate dona de Craciun.  Roxana Radu – fondator RFB.

“In fiecare an organizam cate doua actiuni cu caracter umanitar si ajutam acolo unde este nevoie. De cele mai multe ori, banii stransi se duc in locuri extrem de izolate, descoperite in expeditiile Clubului 4×4 Romania, unde nu este curent electric si cu acces imposibil pentru alte masini inafara de cele de teren”, Ligia Popescu – Club 4×4 Romania.
Te asteptam in perioada 1- 4 decembrie 2011 in Centrul Expozitional Romexpo, in pavilionul C2, intre orele 10 si 18, fie sa iti pui in valoare talentul creativ in scop caritabil, fie sa ajuti o cauza nobila, achizitionand accesorii de Craciun.

Mai multe informatii pe: www.rfb.ro / www.c-b-s.ro / www.club4x4romania.ro  

RFB - Romanian Fashion Bloggers reprezinta comunitatea bloggerilor de moda din Romania dar si un organizator de evenimente si proiecte ce sustin bloggerii si industria de moda din Romania si nu numai. Nascut din pasiune pentru moda la sfarsitul anului 2008, rfb se mandreste pana in prezent cu participarea la Paris Fashion Week Fall 2009 dar si participarea si parteneriatul media cu Romanian Fashion Week 2010.
CBS - Targ de Cadouri de Craciun, Decoratiuni si Suveniruri se afla la prima editie, ofera o gama larga de produse si isi propune sa devina locul ideal de intalnire al celor mai noi si avantajoase oferte de cadouri de Craciun, decoratiuni si suveniruri. Targul este destinat atat publicului larg, cat si firmelor care doresc sa-si imbunatateasca portofoliul de produse si ofera posibilitatea achizionarii de cadouri pentru sarbatorile de iarna la preturi avantajoase.
Club 4x4 Romania, s-a infiintat la sfarsitul lunii iulie 2009, iar divizia sa sportiva, Team4x4 s-a constituit ca Asociatie in anul 2010. Sustinatorii si creatorii Asociatiei «Club 4x4 Romania» au plecat initial de la ideea de a construi un «refugiu» pentru iubitorii de adrenalina, pentru cei carora le place sa-si petreaca timpul liber prin satisfacerea pasiunii si dragostei pentru off-road, pentru munte, natura si liniste.

O metoda placuta de a face cumparaturi

Cum avem tot mai putin timp, ne este mai usor sa cautam pe internet produsele de care avem nevoie fie ca e vorba de produse electrice si electronice, ingrijire personala, cadouri sau imbracaminte si accesorii.
Chiar daca pare riscant datorita posibilei nepotriviri in ceea ce  priveste marimile, un site online de haine si accesorii este varianta cea convenabila pentru a face cumparaturi.

De ce? 

Nu trebuie sa faci drumuri prin oras sa ajungi la magazin, sa cauti loc de parcare sau sa te enervezi a e coada la cabina de proba. Intri, cauti, alegi ce iti place, compari si dupa ce te uiti peste tabelul de marimi, adaugi produsele in cosul de cumparaturi, e foarte simplu si rapid.

Ce e nou?

Un nou magazin online care merita studiat. Ligo este distribuitor pentru  déjà cunoscutele branduri: House of Art, Fox, Levi’s si Eponge, iar preturile sunt accesibile.
Unde mai puneti ca au livrare gratuita in tara la cumparaturile de peste 150 lei!

Produsele de sezon au umplut déjà “rafturile” in stiluri si culori diferite, pe toate gusturile.
Mai jos aveti o selectie pe placul meu, dar cu siguranta este ceva si pe placul vostru.
Eu zic sa incepeti cumparaturile cat de curand  sa nu ramaneti fara produsul preferat de sarbatori.