Oje Essie si produse de ingrijire Lavilin

Sunt contactata in mod frecvent de specialisti din domeniul Relatii Publice, ai caror clienti sunt personalitati din lumea modei, frumusetii, show-biz-ului, si de multe ori sunt rugata fie sa particip la evenimente mondene din Toronto despre care sa scriu ulterior, fie sa public comunicate de presa ale brandurilor respective.

De curand am fost contactata de reprezentantii Relatii Publice a doua branduri de frumusete – Essie si Lavilin. Essie este un brand de oje si produse pentru manichiura din America, iar Lavilin este un brand de produse cosmetice din Israel. Am primit de la ei comunicate de presa, si m-au rugat sa le public pe Examiner.com, unde scriu o rubrica de moda. Ceea ce am si facut, si daca vreti sa cititi acele articole ale mele, le puteti vedea aici:

Essie Nail Lacquer at Mercedes Benz New York Fashion Week

Lavilin Deodorants from Dr. Hlavin and Hersko Are Now Available in Canada

Lavilin Deodorants – Product Description

About Hersko Therapeutic Natural Skin Care

Ambii reprezentanti PR au fost atat de draguti, incat mi-au trimit cate un set din aceste produse. Cei de la Essie mi-au trimit un set de 6 oje, in nuante excentrice si superbe – alb, gri metalizat, grena, maro, albastru inchis, negru. Am mai folosit oje in asemenea nuante in trecut, dar este prima oara cand am ocazia sa folosesc oje Essie, si prima pe care am incercat-o a fost cea albastra. Pe cea maro am “maritat-o” deja – am facut-o cadou unei prietene.







Lavilin este o linie de produse de ingrijire din Israel create de Dr. Hlavin, o linie de produse care a intrat recent pe piata canadiana, importatorul careia este compania Hersko (Hersko.ca). Oferta principala a acestui brand consta in produse antiperspirante – deodorante roll-on, deodorante stick, creme antiperspirante, produse pentru picioare; dar si alte produse de ingrijire cum ar fi lotiuni si creme de corp, geluri de dus, sampoane, balsamuri, produse pentru ten, produse antiacneice, produse anticelulita, etc.

Coletul Lavilin pe care l-am primit continea acest deo roll-on si aceasta crema antiperspiranta pentru axila, insotite de un set de mostre ale mai multor produse ale brandului, toate fiind incluse intr-o trusa draguta de cosmetice personalizata cu numele creatorului acestor produse Dr. Hlavin, respectiv intr-o punga de plastic Lavilin (nu cutie). Mi-au mai trimis si comunicate de presa Lavilin cu mai multe informatii despre aceste produse.



Pana acum am apucat sa incerc deodorantul roll-on Lavilin, si prima impresie despre acest produs este una buna, se pare ca este foarte eficient. Daca va spun si cu ce se lauda acest produs… nu stiu in ce masura o sa ma credeti, pentru ca in ce ma priveste pe mine, nu am auzit pana acum (sau cel putin nu imi aduc aminte sa fi auzit) de produse antiperspirante atat de eficiente.

Highlight-ul deodorantelor Lavilin este ca efectul lor dureaza minim 72 ore si maxim 7 zile. Va spun sincer, nu am mai auzit de asa ceva; pana acum eram bucuroasa sa folosesc un produs antiperspirant care sa-si mentina eficienta macar timp de 12-24 ore – ultima perioada foloseam deo-stick Dove.

Conform descrierii produsului, Lavilin Deodorant roll-on isi mentine puterea antiperspiranta tinmp de 72 ore. Contine 0% alcohol, 0% aluminiu, 0% parabeni. Iata cum suna descrierea produsului:

Lavilin roll-on deodorant
Up to 72 hours
Made in Israel, imported to Canada by Hersko Inc.

Developed by Dr. Hlavin Laboratories – an international breakthrough – neutralizes perspiration odor up to 72 hours.
Outstanding benefits: a single application – effective up to 72 hours; aluminum, alcohol and paraben free; water resistant and economical.

Produsul mai contine si o imformatie importanta pentru cei care il folosesc pentru prima oara:

Adaptation period of Hlavin deodorant
If you are a new user to Lavilin or other natural deodorants manufactured by Hlavin, it is most probable that you used previously anti-perspirants or other deodorants which might contain harsh chemicals. In this case your body is probably undergoing an adaptation period.
It takes 5-7 applications of a Hlavin deodorant, until the body drains itself of the toxins and chemicals accumulated near the perspiration glands, as a result of the body not being able to excrete perspiration fluids. Moreover, during this adaptation period odor may intensify. After this period, the body synchronizes itself with the product and its effectiveness will increase from one application to the next.
Meantime, please do not hesitate to apply the product, as soon as the odor re-appears, as often as necessary. Odor will immediately be neutralized.

Iata si descrierea pentru crema deodorant Lavilin:

Lavilin Bio Balance underarm deodorant cream;
Lavilin – the “single application” revolution;
A single application – eliminates perspiration odor up to 7 days;
Small amount of cream – long-lasting odor protection;
For maximum effectiveness – recommended for use at night, before bedtime;
Lavilin – alcohol free, aluminum free, paraben free;
Lavilin – water resistant! Sports, swimming and strenuous physical activities do not interfere with Lavilin’s effectiveness. Recommended for athletes!
Gentle – herbal extracts moisture, soothe and protect.

Adaptation period
In the transition to a “healthy deodorant”, you may need 5-7 applications to attain maximal individual effectiveness. “Deo to go” – if perspiration odor reappears during the day, a single application of Lavilin, no need to wash, and the problem disappears immediately.

Sursa poze: Essie.com, Hersko.ca

Fashionable Tribe Chief

 And here are some other captures from the shooting I just told you about a few hours ago.
I really love the way it turned out, the styling, make-up and also the light setting that Sorin picked.
My lovely team did it again!

Inca cateva cadre cu sefa noastra de trib despre care v-am povestit acum cateva ore.
Sunt foarte multumita de cum a iesit tot, stylingul, machiajul si lumina aleasa de Sorin.
Pot spune ca echipa noastra a inregistrat un nou succes!

Photo: Sorin Popa
Model: Ema
Make-up: Kiaari Andreea
Designer/Styling: Adriana Delia Barar









The Sioux Chief

Here is a preview of the shooting we had last week. This time we tried to create a stylish native american woman chief. 
Not many people know that probably the  first tribe to use the head piece were  The Sioux.
But not everyone could have the priviledge to wear it, just the most powerful and influential individuals of the tribe.That is probably why we see in old pictures only the indian chief wearing a head piece. The head dress has an important meaning to it. The whole feathery head piece was not completed in one sitting, a new feather was added when the chief, or warrior committed a brave act, so the more feathers he had, the more powerful he was. Women weren't allowed to wear such a spriritual accesorry, so these adornments were just for the men.

Un mic preview al sedintei foto de saptamana trecuta. De data aceasta am incercat sa cream o sefa  a unui trib amerindian foarte cocheta.
Nu multa lume stie ca probabil primii care au folosit acest accesoriu din pene au fost cei din tribul Sioux.
Dar nu toti cei din trib aveau privilegiul de a-l purta, doar cei mai influenti  si mai puternici. Acesta este probabil motivul pentru care in fotografiile vechi vedem doar seful de trib purtand accesoriul din pene care are si o semnificatie interesanta. Acesta nu era facut intr-o singura sedinta, ci de fiecare data cand seful de trib, un luptator sau un alt membru al tribului facea un fapt eroic i se adauga cate o pana. Astfel cu cat avea mai multe pene  cu atat era considerat mai curajos, mai puternic.
 Femeile in schimb nu erau lasate sa poarte acest ornament din pene,fiind erau rezervat doar pentru barbati.

 Photo: Sorin Popa
Model: Ema
Make-up: Kiaari Andreea
Designer/styling: Adriana Delia Barar


La Femme iti aduce primavara in suflet si in garderoba

Anotimpul prospetimii şi al reinvierii placerii pentru culori, materiale diafane, accesorii chic se apropie. Intrucat toate reflectoarele sunt indreptate, în mod deosebit, catre femeie, designerii specialişti propun pentru primăvara 2012 o nouă gamă de accesorii glamour, menita sa puna in valoare feminitatea şi frumusetea, atu-uri care iti vor aduce din plin admiratie şi complimente incantatoare pentru suflet.

Accesoriile, originalitate si stil

Completeaza-ti tinuta cu accesorii si vei obtine un look plin de originalitate si stil. Principalele tendinte specifice sezonului cald 2012 sunt culorile vii si joviale ale primaverii, elementele florale, nuantele pastel şi animal print. Pentru Ziua Femeii, iti propunem sa cumperi cadouri coliere, esarfe si curele, toate destinate unui look cuceritor si o dispozitie primavaratica pentru orice femeie.

Accesorii La Femme

Esarfele, un plus de eleganta si rafinament

Esarfele nu au varsta, ele sunt si vor ramane mereu la moda. In acest sezon se poarta modelele din materiale diafane, satinate sau din matase, in culori aprinse, pentru un plus de eleganta si rafinament. Esarfele sunt potrivite multor tinute şi pot fi o accesorizare inspirata si salvatoare pentru multe ocazii. Este cadoul ideal de 8 Martie pentru orice femeie, indiferent de varsta.

Esarfa animal print

Curelele, un adevarat atu pentru silueta

Cureaua este un alt accesoriu de efect, care nu ar trebui sa lipseasca din arsenalul unei femei. Un adevarat atu pentru silueta şi stilul tau, cureaua infrumuseteaza orice tinuta, conferindu-i un aer sofisticat şi romantic. Alege o curea medie, din piele sau cu elastic, si bucura-te din plin de statutul de femeie in luna Martie.

Curea cu floare

Colierele, un efect sexy şi glamour

Colierele sunt apreciate de toate femeile. In vogă sunt colierele lungi şi suprapuse, intens colorate sau multicolore, din lemn sau margele, cu un efect sexy şi glamour. Accesorizează-te cu un colier colorat si vei obtine un look de primavara greu de trecut cu vederea pentru petrecerea de 8 Martie.

Colier cu blanita

Colectia de accesorii La Femme se adreseaza tuturor femeilor, iubitoare de soare, moda şi culoare. Prin varietatea modelelor pe care le propune, colectia de primavara 2012 multumeste pana si cele mai pretentioase gusturi.

Comunicat de presa oferit de: Web Connect
Sursa poze: Web Connect

New Magazine Feature!





 I am very happy to share with you my latest feature. The long silk skirt matched with the  butterfly printed T-shirt on this month's issue of " Ce Se Intampla Doctore?" magazine.
I have to say that these two items are probably two of my favorites that I have recently designed, so I am delighted by the fact that they are appreciated by stylists.



Sunt fericita sa va arat cea mai recenta aparitie intr-un pictorial. Fusta lunga din matase naturala, asortata cu tricoul imprimat au aparut in revista "Ce Se Intampla Doctore?" din  luna martie.
Acestea sunt unele dintre piesele mele favorite create recent, astfel pot spune ca sunt incantata de faptul ca sunt sunt apreciate si de stilisti.









You can find it at www.welovecouture.ro
Creatiile pot fi gasite la www.welovecouture.ro

Oscar 2012


Aseara a avut loc cel mai important eveniment din cinematografie – decernarea premiilor Oscar. Ca de obicei, prestigiosul eveniment s-a desfasurat la Teatrul Kodak din Los Angeles, incepand cu ora 5pm, ora Pacificului. Ma uit la Oscar in fiecare an, si nu am putut sa nu urmaresc in direct si ceremonia din acest an.

OSCAR WINNERS

Printre marii castigatori ai acestui an se numara:

Cel mai bun film – The Artist
Cel mai bun actor in rol principal – Jean Dujardin, The Artist
Cea mai buna actrita in rol principal – Meryl Streep, The Iron Lady
Cel mai bun actor in rol secundar – Christopher Plummer, Beginners
Cea mai buna actrita in rol secundar – Octavia Spencer, The Help
Cea mai buna regie – The Artist
Cel mai bun film de animatie – Rango
Cel mai bun scenariu adaptat – The Descendants
Cel mai bun scenariu original – Midnight in Paris
Cele mai bune costume – The Artist
Cea mai buna coloana sonora – The Artist
Cel mai bun machiaj – The Iron Lady

OSCAR HIGHLIGHTS

Ca si in alti ani, au fost multe momente inedite in timpul ceremoniei in direct de la Kodak Theatre. Unele dintre ele au fost:

Prezentatorul ceremoniei Oscar din acest an a fost Billy Crystal. Este a noua oara cand actorul american este gazda celui mai important eveniment cinematografic al anului – a mai prezentat ceremoniile Oscar din 1990, 1991, 1992, 1993, 1997, 1998, 2000, 2004.

The Artist este fara indoiala favoritul acestui an. A castigat 5 Oscaruri – Cel mai bun film, Cel mai bun actor in rol principal, Cea mai buna regie, Cele mai bune costume, Cea mai buna coloana sonora.

Meryl Streep a meritat din plin Oscarul pentru titlul de Cea mai buna actrita a anului, in filmul The Iron Lady. Este a 17-a sa nominalizare la Oscar, si este a 3-ea oara cand castiga Oscarul.

Cel mai emotionant discurs de acceptare al premiului Oscar a fost cel al Octaviei Spenser, cea care a castigat Oscarul pentru Cea mai buna actrita in rol secundar, The Help. Este prima nominalizare, si primul Oscar pentru actrita. Aproape ca a avut un infarct de emotii pe scena atunci cand i s-a inmanat statueta. Din fericire, actrita n-a patit nimic rau.

OSCAR FASHION

In cadrul ceremoniilor Oscar atentia tuturor este indreptata nu doar spre castigatorii ravnitelor statuete de aur, dar si spre toaletele vedetelor care participa la eveniment. Printre cele mai bine imbracate vedete aseara au fost:

Penelope Cruz, rochie Armani

Cameron Diaz, rochie Gucci

Tina Fey, rochie Carolina Herrera

Milla Jovovich, rochie Ellie Saab

Octavia Spencer, rochie Tadashi Shoji

Angelina Jolie ar fi fost si ea pe listele celor mai bine imbracate vedete din noaptea Oscarurilor, daca n-ar fi purtat o rochie neagra (la fel cum a facut in multe-multe alte ocazii) de velvet, cam voluminoasa, si daca nu si-ar fi etalat piciorul prea slab cu genunchiul prea colturos pe tot parcursul serii, inclusiv atunci cand a urcat pe scena sa anunte castigatorii la categoria Cel mai bun scenariu adaptat (The Descendants). Angelina s-a ales nu numai cu atentia indreptata spre piciorul sau etalat, dar si cu o parodie pentru acesta – cand scenaristii filmului The Descendants au urcat pe scena sa primeasca Oscarul, au si parodiat-o pe Angelina. Acum, la doar cateva ore dupa ce s-a incheiat ceremonia, piciorul Angelinei are propriul sau cont Twitter, activitatea pe care creste pe minut ce trece.

Angelina Jolie, rochie Versace

Scenaristii filmului "The Descendants" parodiind piciorul Angelinei Jolie

Jennifer Lopez este o alta vedeta de la Oscar tinuta careia ar fi fost perfecta, daca actrita nu purta o rochie prea stransa pe corpul ei mai mult decat voluptuos incat aproape ca i s-au vazut sfarcurile; si daca rochia pe care a purtat-o nu i-ar fi scos in evidenta fundul si asa mare, care deja a devenit un fund celebru prin marimea sa la Hollywood.

Jennifer Lopez, rochie Zuhair Murad

B.A.D. style Giveaway on Annawii's Blog

Here it is, the first B.A.D. style Giveaway!
You can win this unique chiffon tunic. A must have for this summer!
More info on how you can get this top here: http://annawii.blogg.se


Primul concurs B.A.D. style!
Puteti castiga acesta tunica din chiffon. Una dintre piesele cheie ale acestei veri!
Mai multe informatii despre cum puteti intra in posesia ei, aici http://annawii.blogg.se

 


Vintage Treasures

I never was a fan of vintage pieces, but lately I seem to have an attraction towards such treasures. My latest acquisitions  are  pictured here below. A vintage handbag, that is big enough for all the things I usualy carry around; A golden braided belt, perfect for summer chiffon dresses or short jeans; and a minimalistic necklace in black and gold.
 The sunglasses were bought last summer and the small jewelry box I got as a gift some years ago.
These will probably be matched to some colorful outfits just the avoid that oldish look.
Are you a vintage fan?




Niciodata nu am fost un mare fan al pieselor vintage dar mai nou se pare ca ma simt tot mai atrasa de aceste comori. Ultimele achiziti de acest gen sunt chiar in fotografia de mai jos. O geanta vintage de culoare maro, care este destul de mare pentru tot ce car eu dupa mine zilnic; O curea aurie, impletita, perfecta pentru rochiile de vara din sifon, sau blugi scurti; si un colier minimalist, negru cu auriu.
Ochelarii i-am cumparat  vara trecuta, iar cutiuta de bijuterii am primit-o cadou acum cativa ani.
Aceste accesorii vor fi combinate cu tinute colorate, vesele, pentru a evita acea imagine "imbatranita. 
Voua va plac piese vintage?







UV Nailpolish Dissapointment





It was exactly one week(when I took this photos) since I got this UV Nailpolish manicure. You don't even have to zoom it to see that it cracked. You think I dug out the whole garden, but I haven't. Actually I peeled some hot potatoes, and one nail popped then, and as usual I worked with my hands, sowing, glueing, crafting stuff ,like always. It should have lasted 30 days, but actualy it was great  for 3 whole days. 
I think the real problem here is the way it was applied, because as I got home the day I had the manicure done, the thumb had a lump on one side.The whole process was like, ok let's get it done. 
Oh, yes, and probably because we went with a discount coupon, we  didn't get the atention as for a full price.
So first I am not going back there, second I will try this Shellac once again, but somewhere else.
 Any suggestions? ( in Timisoara)


P.S. My friend Andreea that got the same manicure, in the same place, at the same time with me, has a similar problem.


A fost fix o sapt( cand am facut fotografia asta) de cand am incercat manichiura cu lac UV. Nici nu trebuie marita poza, se poate vedea clar ca a sarit laucl in colturi si la baza. Credeti ca am rascolit toata gradina cu unghiile probabil, dar nu am facut asta. De fapt am curatat niste cartofi calzi cand lacul de pe o unghie s-a "desprins".
In rest am lucrat ca de obicei, cu ac si ata, lipici, si alte mici proiecte de lucru manual. Trebuia sa tina 30 de zile, a tinut fix 3, dupa care au inceput sa se deterioreze.
Eu cred ca de fapt metoda de aplicare nu a fost in regula, deoarece cand am ajuns acasa chiar in ziua in care mi-am facut manichiura ,am observat o mica umflatura pe unghia degetului mare. Intregul proces de aplicare a fost rapid, doar sa fie facut.
Ah, da, si probabil motivul a fost de fapt ca noi am avut cupon de reducere, deci din acea cauza nu am primit "atentia" la pret intreg.
In primul rand nu ma voi mai intoarce vreodata in acel salon, iar in al doilea rand ii voi mai da o sansa lacului de unghii permanent, dar in mod clar in alta parte. Aveti vreo sugestie?(in Timisoara)? 


P.S. Andreea, prietena mea care si-a facut aceeasi manichiura,in acelasi loc si in acelasi timp cu mine are o problema similara.





Follow my blog with Bloglovin

Back to Black

 Black is always perfect when you are out of inspiration. I chose black when the weather outside is not on my side and I pretend to ignore it. I also love that bright colors pop when associated to black, so you can also get  interesting contrasts wearing black.
 So I guess he saves the day, but my advice is not to get addicted, colors boost your energy level and make your life more beautiful, so better get hitched on colors .
Havea great sunny day!


Negru este tot timpul alegerea perfecta cand nu ai inspiratie. Eu aleg negru cand nu ma impac cu vremea de afara si pretind sa o ignor. Mi se pare genial cum ies in evidenta culorile tari asociate cu negrul, astfel el poate fi o alternativa interesanta pentru crearea de constraste in tinutele voastre.
Se pare ca negrul salveaza ziua,dar sfatul meu este sa nu deveniti dependente, culorile iti ridica nivelul energiei si iti fac viata mai frumoasa, alegeti culorile in detrimentul oricarui alt viciu.
O zi insorita sa aveti!



















Behind the Scenes....

 A new shooting again. It just gets better and better. I really enjoyed this one, it came out just perfect! I bet you will love the result that I will post in a couple of days. This team is really growing and I am very happy about that.
Have fun visualing these pictures.
Good night!


Inca o sedinta foto! M-am bucurat mult de aceast proiect si a iesit foarte bine. Sunt absolut sigur ca va va placea rezultatul pe care il voi posta in zilele urmatoare. Echipa noastra evolueaza constant ceea ce ma bucura.
Sper sa va distrati vizualizand aceste fotografii.
Noapte buna!


Photo: Sorin Popa
Model: Ema
Make-up :Kiaari Andreea
Styling: Adriana Delia Barar
Making of... Adriana Delia Barar and Sorin Popa