Lauren Weisberger la Toronto
Lauren Weisberger, scriitoarea americana care a devenit celebra dupa publicarea romanului de debut The Devil Wears Prada, a venit la Toronto marti seara (24 August) pentru lansarea celei mai recente carti ale sale, cea de-a 4-a, Last Night at Chateau Marmont. Nu am ratat aceasta ocazie si am fost la intalnirea cu scriitoarea, care a avut loc la una din librariile Indigo din Toronto.
Aveam in biblioteca si celelalte 3 carti ale scriitoarei publicate precedent – The Devil Wears Prada, Everyone Worth Knowing si Chasing Harry Winston, pe care le-am citit acum 2 ani. Cand m-am hotarat sa merg la intalnirea cu Lauren Weisberger, mi-am propus sa iau cu mine cele 3 carti, sa o cumpar pe cea noua la librarie, si sa primesc autograful ei pe toate patru.
Weekendul trecut ne-am mutat la o noua locuinta; si in seara de marti, cand urma sa merg la intalnirea cu Lauren Weisberger, inca nu aveam casa in totalitate aranjata, iar biblioteca mea inca era in cutii. Am cautat cele 3 carti sa le iau cu mine la intalnirea din centru, si nu reuseam sa gasesc volumul The Devil Wears Prada. Cautam cartea frantic prin cutii fara sa dau de ea, cand imi dadeam seama ca sunt deja in intarziere si voi rata inceputul intalnirii. Nu am reusit sa o gasesc, si pana la urma am plecat cu doar celelalte doua carti asupra mea. Pe drum ma gandeam unde as fi putut sa pun The Devil Wears Prada, si pana la urma mi-am dat seama ca se afla intr-o alta cutie prin casa, de care uitasem in acel moment. Chiar mi-a parut rau ca nu am reusit sa o gasesc la timp, caci din toate cele 4 carti ale lui Lauren Weisberger vroiam autograful ei pe cea noua cel mai mult, dar si pe The Devil Wears Prada, care a lansat-o ca scriitoare pe listele best-seller.
M-am impacat cu ideea sa am doar 3 autografe in loc de 4 si m-am grabit spre libraria unde avea loc evenimentul. Cum am si presupus, am intarziat pentru inceputul intalnirii. Mai intai scriitoarea a citit un fragment din carte (am ratat citirea cu parere de rau), dupa care au urmat autografele. Cand am ajuns la librarie, toata lumea astepta la coada pentru autografe. Mi-am cumparat romanul Last Night at Chateau Marmont imediat ce am ajuns, iar dupa aceea am asteptat si eu pentru autografe. Lauren Weisberger a stat de vorba cu fiecare dintre fani, le-a raspuns la intrebari, a pus ea insasi intrebari, a facut poze, etc. Daca faptul nu se cunostea mai inainte, Lauren Weisberger este insarcinata, si toata lumea o felicita pentru bebelusul ei.
Personalul din librarie a organizat foarte bine evenimentul. De exemplu, daca vroiai autografe pe carti, una din asistente iti scria numele pe un post-it si ti-l lipea pe pagina cartii unde urma sa primesti autograful, eliminand astfel timpii morti in care ar trebuit sa-ti spui numele, sau sa il repeti la nevoie, etc. O alta asistenta le facea poze fanilor cu scriitoarea in timp ce scriitoarea le semna cartea.
Cand mi-a venit si mie randul, i-am spus ca am asteptat cu nerabdare aceasta intalnire, ca ma bucur sa o cunosc personal, ca sunt incantata de publicarea noii carti, ca am citit si celelalte 3 carti ale ei. M-a incurajat sa-i scriu un email ca sa-i spun ce cred despre noua ei carte, si chiar am sa o fac de indata ce voi citi cartea. A fost o experienta deosebita si ma bucur foarte mult ca am avut-o.
Cateva poze de la eveniment:
Autografele pe care le-am primit de la Lauren Weisberger:
Sursa poze: www.fashionstylebeautyandmore.blogspot.com
Sase luni
Acum sase luni, pe 14 februarie 2010, am inceput sa scriu acest blog si am publicat primul meu articol, Efect 30 sau Totul despre sex de pe meleagurile mioritice. Ziua de azi, in care se implinesc cele 6 luni, ar fi trecut aproape ca pe neobservate pentru mine, daca n-as fi publicat articolul meu de astazi Victoria’s Secret si daca dupa publicare nu as fi observat ca astazi este 14 august 2010.
Daca e sa fac un bilant al celor 6 luni de cand am inceput sa scriu, trebuie sa admit ca s-au intamplat chiar mai multe lucruri (bune toate) decat ma asteptam. In 6 luni am publicat 60 de articole pe blog, 90 la suta dintre ele fiind comentate de cititorii mei. Blogul meu este urmarit de 10 persoane pana acum, ceea ce ma bucura foarte mult. Numarul comentariilor la articolele mele este de asemenea in crestere, unele dintre articolele mele avand si cate 10 comentarii. La doua luni de la infiintarea blogului am inceput sa scriu si in limba engleza, si am publicat pana acum pe blog 10 articole in engleza. Este doar o coincidenta, si nu ceva intentionat, dar se pare ca 10 este un numar norocos pentru blogul meu, si sper ca pe viitor acest numar sa creasca.
Dar nu scriu numai pe blog, ci si pentru o intreaga serie de publicatii online americane. Am inceput sa-mi extind portofoliul de scriitoare in luna mai 2010, cand am fost acceptata ca Freelance Writer de catre una din aceste publicatii, Examiner.com. Numarul lor a crescut de atunci, ceea ce ma bucura nespus. Mai mult de atat, sunt Featured Writer pentru doua din aceste publicatii – Examiner.com si AssociatedContent.com.
M-am alaturat comunitatii online a scriitoarei americane Candace Bushnell (autoarea cartii Sex and the City), la CandaceBushnell.ning.com, pe care, dupa cum scriam intr-un articol precedent de-al meu, o consider prietena mea. Am inceput sa-mi extind lista de prieteni pe pagina mea Facebook, si sunt foarte incantata sa le am printre prietenele mele de pe Facebook pe 3 scriitoare americane – Candace Bushnell, Jane Green si Stephanie Appel Lessing. Am avut foarte placuta surpriza ca Stephanie Appel Lessing sa-mi lanseze invitatia de prietenie pe Facebook (si nu vice-versa). Este autoarea a doua carti – Miss Understanding si She’s Got Issues, pe care de-abia astept sa le citesc.
Multumesc tuturor cititorilor mei pentru ca imi sunteti alaturi, caci fara voi nu as putea sa ma numesc scriitoare. Va multumesc pentru fidelitatea cu care imi urmariti articolele, atat cele in romana, cat si cele in engleza; atat cele de pe blog, cat si articolele de pe celelalte pagini ale mele unde scriu. Va multumesc ca intrati aici in fiecare zi, ca imi impartasiti gandurile si impresiile, ca imi comentati articolele. Va multumesc pentru sustinerea si prietenia voastra, si sper sa imi fiti alaturi si de acum incolo.
A voastra, Victoria West.
Victoria's Secret
Pana acum cativa ani shopping-ul online nu ma tenta de nici un fel, din mai multe motive. In primul rand, preferam shopping-ul in magazinele reale, unde puteam sa probez, sa aleg, sa ma asigur de calitatea produselor inainte de ma hotari ce sa cumpar, etc. In al doilea rand, nu aveam incredere in shopping-ul online, de teama sa nu iau tepe de genul sa comand produse care sa nu imi fie livrate, sa nu isi bata joc cineva de datele mele bancare, si alte temeri de acest fel. In al treilea rand, vroiam sa evit situatia in care ar fi trebuit sa returnez produsele in cazul in care nu-mi placeau sau nu nimeream masurile bine, iar corvoada returnarii produselor si asteptarii ca banii platiti sa-mi fie trimisi inapoi nu ma incanta deloc. Cat timp am locuit in Romania, nu am apelat niciodata la shopping-ul online.
Multe femei din Romania erau innebunite dupa Victoria’s Secret, unul dintre cele mai apreciate magazine online din lume, si tot citeam pe diverse forumuri cu audienta feminina despre experientele lor cu Victoria’s Secret. Fie faceau comenzi ele insele, fie apelau la tot felul de intermediari care profitau de popularitatea acestui brand si incasau comisioane mari pentru comenzi Victoria’s Secret, fie faceau echipe si comandau mai multe persoane pe un singur nume; dar citeam pe forumurile din Romania zeci de topicuri despre Victoria’s Secret si despre solutiile pe care fanele brandului le gaseau pentru a ajunge in posesia produselor VS atat de ravnite. Cele mai populare erau costumele de baie si lenjeria; dar si cosmeticele si parfumurile, si nu in ultimul rand, hainele pe care le vinde Victoria’s Secret.
Citind despre Victoria’s Secret pe diverse forumuri, imi dadeam seama ca ceea ce le atragea pe cumparatoarele romance ale acestui brand este de fapt elementul “inaccesibilitatii”, oportunitatea de a-si imbogati garderoba cu o piesa vestimentara care nu se gasea pe orice taraba din Romania, urmarind astfel mirajul cumparaturilor de peste ocean. Si din cauza procesului atat de complicat din Romania prin care trebuia sa treci ca sa comanzi produse Victoria’s Secret, nu am fost niciodata tentata sa o fac.
Nici cand m-am mutat in Canada in 2006, nu am sarit pe shopping online din prima, ci am preferat in continuare magazinele reale. Dar in acelasi timp imi placea sa rasfoiesc magazinele virtuale si sa aleg tinute, accesorii sau pantofi pentru sedinte ipotetice de shopping online. De asemenea, imi placea sa rasfoiesc si site-ul Victoria’s Secret, si imi placea sa ma uit printre zecile si zecile de stiluri de costume de baie, lenjerie, parfumuri, cosmetice, haine. La un moment dat am comandat un catalog Victoria’s Secret care mi-a fost trimis fara intarziere. Acum, rasfoind si catalogul, nu doar site-ul, mi-am dat seama ca ar trebui totusi sa sparg gheata cu shopping-ul online. Daca toata lumea o face, de ce sa n-o fac si eu? Mai devreme sau mai tarziu, tot recurgeam la cumparaturi in magazine virtuale, asa ca de ce nu acum? La inceputul anului 2008 mi-am facut curajul pentru prima comanda online Victoria’s Secret. Am comandat cateva piese de lenjerie, si pachetul mi-a fost trimis in doar cateva zile, chiar mai repede decat ma asteptam, astfel inlaturandu-mi pentru totdeauna orice temeri le aveam pana atunci in legatura cu shopping-ul online, care in Canada este mult mai simplu, mult mai comfortabil, si mult mai sigur ca in Romania.
Luna urmatoare am mai facut o tura de cumparaturi online Victoria’s Secret, si de data aceasta am ales costume de baie – un costum bleu cu alb deux-pièces, si un costum grena intreg.
Cam in aceeasi perioada un cuplu de prieteni de-ai mei din Toronto au plecat in SUA in vizita la un prieten de-al nostru comun, stabilit in Chicago de mai multi ani. In timp ce erau la Chicago, am vorbit pe Messenger cu ei, si cu aceasta ocazie ne-am vazut online si cu acest prieten al nostru. Prietena mea a fost incantata sa-mi imparatseasca faptul ca a fost la cumparaturi la un magazin Victoria’s Secret din Chicago, avand in vedere ca in acea perioada Victoria’s Secret avea magazine doar in SUA, nu si in alte tari. Atunci i-am impartasit si eu ca tocmai cumparasem online de la Victoria’s Secret, si au urmat glume ca nu a fost nevoie sa ma deplasez in SUA pentru cumparaturi VS.
La scurt timp dupa aceea am descoperit ca unul din magazinele La Senza din Toronto vinde Victoria’s Secret – o colectie limitata Victoria’s Secret Pink, cu lenjerie, tinute sport, tricouri, maieuri, hanurace, pantaloni de trening (din aceia pe care scrie PINK pe fund), dar si o serie de cosmetice – parfumuri, ape de toaleta, body-mist-uri, creme de corp, lotiuni de corp, unturi de corp, geluri de dus, lipgloss-uri, rimeluri, farduri pentru ochi. Pentru prima oara am avut ocazia sa cumpar Victoria’s Secret intr-un magazin real. Era si timpul sa se extinda in afara SUA. Mi-am ales lenjerie, un hanurac albastru, si o serie intreaga de produse cosmetice, dintre care cel mai mult mi-au placut parfumul Very Sexy, gelurile de dus, unturile de corp, fardurile de ochi. De asemenea, m-am gandit ca produsele cosmetice VS sunt o idee grozava de cadouri, si am profitat de aceasta ocazie sa fac cadouri Victoria’s Secret prietenelor mele din Toronto, Montreal si Romania.
Alte doua buticuri Victoria’s Secret Pink sunt acum la doua mall-uri din Toronto (Yorkdale Mall si Vaughan Mills Mall of outlets pentru cei care cunosc orasul), dar inca nu am avut ocazia sa cumpar de acolo. In schimb, luna aceasta, pe 26 august, Victoria’s Secret deschide primul butic in Toronto si in Canada, la Yorkdale Mall. Pana acum am avut posibilitatea sa cumparam la Toronto doar Victoria’s Secret Pink, cu oferte limitate la colectia Pink; de data aceasta e vorba de un magazin cumprinzand toate colectiile VS (la fel ca si magazinele din America), primul in Canada. De-abia astept sa merg la cumparaturi.
Suveniruri
Pentru Sandu, cu prietenie
De fiecare data cand plec undeva in vacanta, imi place sa cumpar suveniruri si vederi din acele locuri. In felul acesta, am adunat o intreaga colectie de suveniruri din vacantele mele de pe doua continente. Magnetei de frigider, plush-uri, obiecte decorative, tablouri – toate aceste suveniruri au un loc special in casa mea si imi aduc aminte cu drag de locurile frumoase pe care le-am vizitat. De asemenea, exista un obicei foarte frumos in grupul nostru de prieteni. Cand unul dintre noi pleaca in vacanta, aduce suveniruri frumoase celor de acasa atunci cand se intoarce. La fel fac si eu – imi place sa impartasesc din experientele mele frumoase din vacante, si le aduc suveniruri prietenilor mei atunci cand revin la Toronto. Astfel, colectia mea numara nu doar suveniruri pe care le-am cumparat eu insami in timpul vacantelor mele, dar si suveniruri pe care le-am primit de la prietenii mei.
Turnul Eiffel din Paris
Tablouri din Paris
Masca traditionala din Cuba. De obicei o tin in biblioteca, rezemata de cartea Zece negri mititei de Agatha Christie.
Magnetel de frigider de la Niagara. Imi plac foarte mult suvenirurile in forma de vacuta baltata.
Magnetei de frigider din Londra
Alti magnetei de frigider pe care i-am cumparat sau primit
Pernuta cu goblen din Romania, pe care a primit-o bebe meu Alex
Preferatele mele – lalele din Amsterdam
Si ultima noastra vacanta – suveniruri din Tadoussac
Sursa poze: www.fashionstylebeautyandmore.blogspot.com
Montreal, Quebec, Atlantic
Pentru Poto, cu prietenie
Acum o saptamana ne-am intors din vacanta. Anul acesta am ales zona Atlanticului din provincia Quebec pentru a ne petrece vacanta. De fiecare data cand vizitez Montrealul sau alte destinatii turistice din Quebec, ma simt imbatata de atmosfera boema din regiunea francofona a Canadei. Desi am vizitat provincia Quebec de multe ori pana acum, de fiecare data imi face o maxima placere sa revin acolo pentru vacante.
Destinatia noastra a fost Tadoussac, un orasel turistic situat la varsarea fluviului Saint-Laurent in Oceanul Atalntic. Mai exact, Tadoussac se afla pe malul unui golf care intra in ocean. Fiind zona maritima, apa sarata, anumite specii de balene isi au habitaclul natural acolo. Unele specii de balene migreaza pe timpul verii in zona Tadoussac pentru a se hrani, iar altele, cum ar fi Beluga, vietuiesc acolo anul imprejur. Balenele sunt obiectivul turistic principal in zona Tadoussac. Cand mergi la Tadoussac, mergi de fapt sa vezi balene. Cruisuri pentru a vedea balene in larg se organizeaza la Tadoussac, dar si la Baie-Sainte-Catherine, o alta localitate turistica din apropierea Tadoussacului.
Drumul din Toronto pana la Tadoussac este de aproximativ 1,000 km, in jur de 10 ore de condus. Cand am plecat la drum, ne-am oprit la Montreal, caci ar fi fost un drum prea lung si extenuant sa-l parcurgem intr-o singura zi. Am petrecut o noapte in Montreal si ne-am revazut cu prietenii nostri de acolo. A doua zi am plecat iarasi la drum, desinatia Tadoussac. In drumul nostru spre mare am trecut prin foarte multe locuri frumoase, si de fiecare data cand ne opream pentru o pauza, faceam si cateva poze. Drumul spre zona Atlanticului din Quebec trece prin mai multe lanturi muntoase, dar si prin unele localitati turistice, si am avut ocazia sa vedem niste privelisti montane foarte frumoase. Casute cochete, hoteluri si pensiuni ademenitoare, magazine de suveniruri, turisti, cafenele, multe flori, faceau parte din peisajul locurilor, cu muntii in fundal.
Chiar langa Tadoussac autostrada se opreste pe malul unui brat al fluviului Saint-Laurent. Singura cale de acces pe celalalt mal al bratului, spre Tadoussac si continuarea autostrazii, este sa treci cu feribotul. Am mai avut odata ocazia sa trec cu feribotul peste Dunare, intre Braila si Tulcea, cand mergeam intr-o vara la mare acum cativa ani. Feribotul de la Tadoussac este gratis, asigurat de statul canadian, probabil datorita faptului ca este singura cale de acces spre Tadoussac, si guvernul “s-a simtit obligat” sa asigure accesul pe malul celalalt al bratului.
Odata ajunsi in Tadoussac, ne-am cazat la hotelul unde aveam rezervare pentru vacanta noastra. Hotelul, cu numele Auberge Maison Gagné, a fost foarte confortabil, si chiar ne-am simtit bine acolo, iar gazdele noastre au fost foarte dragute si ospitaliere. Toata lumea l-a indragit pe Alex, spunandu-i “beautiful baby”.
Seara am iesit in oras la o promenada si sa vedem locurile. Tadoussac este o zona maritima si montana in acelasi timp – golful care duce spre ocean pe o parte, lanturile muntoase pe cealalta. Strada lor principala se numeste Strada Pionierilor, si cand te plimbi prin centrul localitatii, vezi peisaje maritime si montane deopotriva. Am mers la un restaurant din centrul oraselului sa luam cina. Erau foarte multi turisti in Tadoussac, si toate restaurantele si terasele erau pline – muzica, petreceri…. Vremea era racoroasa, ca la munte, iar voia buna era palpabila in tot oraselul.
Aerul tare de munte ne-a facut sa avem un somn foarte odihnitor. A doua zi dimineata, dupa ce am luat micul dejun la hotel, am mers pe plaja. Vremea era perfecta, nici cald nici rece, 26 grade. Cateva vaporase erau ancorate aproape de mal, iar in apropiere se afla si portul Tadoussac. Privelistea era divina. Apa era linistita, in reflux. Plaja era aproape pustie, doar cativa turisti, poate zece oameni in total. Am stat toti trei pe plaja, si ma simteam atat de bine acolo, incat nu imi mai venea sa plec. Bebe meu s-a ales cu primul lui bronz de mare.
In apropiere de plaja de afla Hotelul Tadoussac, care este cel mai mare hotel din oras, cu vedere spre ocean. Era liniste si aici – o atmosfera foarte calma, si cativa turisti in sezlonguri in fata hotelului, admirand privelistea maritima.
Urmatorul obiectiv turistic pe care l-am vizitat in Tadoussac a fost un muzeu al balenelor. Printre alte exponate, am vazut acolo schelete de balene, diferite specii. La intrarea in muzeu era expus un os mare de balena. Muzeul are si o mica sala de cinema, si am vazut un documentar despre balene realizat de un grup de biologi din Quebec. Dupa ce am vazut filmul, am cumparat cateva suveniruri si vederi.
Dar cea mai importanta distractie din vacanta noastra a fost cruisul balenelor. Ne-am imbarcat pe vapor in portul din Tadoussac, si inainte sa iesim in larg, vaporul s-a oprit in portul din Baie-Sainte-Catherine, pentru alti pasageri. Am inceput sa urmaresc balenele in larg, dar am vazut si o balena foarte aproape de mal. Am vazut beluga, balene albastre (care fac parte din grupul rorqual), lei de mare, si alte specii. Uneori vin si delfini in zona, dar n-am avut norocul sa vedem unul. Cruisul a durat circa 3 ore. Prezentatorul cruisului era un biolog, si dansul ne atragea atentia de fiecare data cand o balena iesea la suprafata. Am aflat ca fiecare din aceste balene care vietuiesc sau migreaza pentru hrana in golf este cunoscuta individual de catre cercetatorii stiintifici din zona. Fiercare dintre ele are nume, i se cunosc caracteristicile (cum ar fi pete pe piele dupa care sunt identificate), sexul, anul in care au fost observate in zona golfului pentru prima oara, frecventa cu care vin in golf (majoritatea dintre ele vin in fiecare vara). De exemplu, biologii de acolo ii cunosc pe U2 (la fel ca si numele celebrei formatii irlandeze), balena rorqual mascul; Capitaine Crochet, rorqual femela; Miss Frontenac, beluga femela (i s-a dat acest nume deoarece a fost adoptata de Castelul Frontenac din Quebec Ville, caci in Quebec exista un program de adoptie a balenelor, care presupune eforturi de protejare a mamiferelor marine); Trou, rorqual femela; BP 049, rorqual femela. Balenele sunt protejate de lege, iar vanarea balenelor a fost interzisa in Canada inca din 1955.
In drumul de intoarcere spre Toronto am vizitat si alte obiective turistice. Unul dintre ele a fost Cascadele Montgomery, in apropiere de Quebec Ville. Un alt loc pe care l-am vizitat a fost Saint-Sauveur, o statiune montana situata la 60 km de Montreal, unde am petrecut o zi. Statiunea e foarte frumoasa, iar iarna se schiaza acolo. Am mai fost odata la Saint-Sauveur acum 2 ani, in plin sezon de ski. Urmatorul punct pe traseul nostru a fost Mont-Tremblant, o alta statiune montana de langa Montreal, unde de asemenea se schiaza pe timp de iarna.
A fost o vacanta perfecta. De data aceasta, am avut “o altfel de vacanta la mare”. Si nu ma refer la faptul ca am vazut o alta mare decat Marea Neagra din Romania, ci la faptul ca am descoperit un nou concept de vacanta la mare. Tadoussac nu inseamna plaje arhipline, nu inseamna hoteluri impunatoare, nu inseamna muzica tare, nu inseamna mici si bere, nu inseamna manele. E un loc linistit, relaxant, unde vezi balene in habitaclul lor natural, unde vezi o plaja aproape pustie de unde admiri vapoare ancorate si de unde nu iti mai vine sa pleci, si unde respiri un aer tare de munte. A fost o altfel de vacanta la mare si pentru ca e o zona maritima si montana in acelasi timp, cu lanturile de munti chiar pe malul oceanului.
Iata si cateva poze din vacanta noastra de la Atlantic.
Vedere de pe feribot
Plaja Tadoussac
Portul Tadoussac
Muzeul Balenelor din Tadoussac
Balene in larg
Cascadele Montgomety, langa Quebec Ville
Vedere dinspre Cascadele Montgomery
Statiunea montana Saint-Sauveur, langa Montreal
Statiunea montana Mont-Tremblant, langa Montreal
Sursa poze: www.fashionstylebeautyandmore.blogspot.com
Lauren Weisberger vine la Toronto
Lauren Weisberger, autoarea The Devil Wears Prada, este una din scriitoarele mele preferate, alaturi de Candace Bushnell, Sophie Kinsella, Emily Giffin, si alte autoare de romane chic. Am citit The Devil Wears Prada acum 2 ani, iar dupa aceea am citit si celelalte 2 carti ale acestei scriitoare, Eveyone Worth Knowing si Chasing Harry Winston. Everyone Worth Knowing mi-a placut cel mai mult dintre toate cele 3 carti.
Luna aceasta va aparea pe piata cea de-a 4-a carte a lui Lauren Weisberger, Last Night at Chateau Marmont. Lansarea oficiala a cartii va avea loc pe 17 august, cand va aparea in librarii si pe site-urile specializate, cum ar fi Amazon. De curand am scris cateva articole despre Lauren Weisberger si cartile ei pe pagina mea Examiner.com/Books. Ultimul dintre ele l-am dedicat noii carti ale autoarei care urmeaza sa fie lansata in mai putin de 2 saptamani.
Documentandu-ma pentru articolul meu, am aflat ca Lauren Weisberger vine la Toronto pentru lansarea noii sale carti. Intalnirea cu scriitoarea va avea loc pe 24 august, 7pm, la una din librariile Indigo din Toronto (Bloor & Bay pentru cei care cunosc orasul). Incantarea mea a fost fara margini cand am aflat despre venirea lui Lauren Weisberger la Toronto. Sophie Kinsella si Candace Bushnell au vizitat Toronto in 2008 pentru lansarea cartilor Shopaholic and Baby si One Fifth Avenue, dar nu am reusit sa ajung atunci la intalnirea cu scriitoarele. De data aceasta mi-am propus sa nu ratez aceasta ocazie si sa fiu acolo, sa o cunosc pe Lauren si sa primesc autografele ei pe toate cele 4 carti ale ei.
Tot in timp ce ma documentam pentru articolele mele dedicate lui Lauren Weisberger, am descoperit site-ul ei oficial, dar si blogul ei personal, pe care le urmaresc acum cu regularitate.
Sunt foarte nerabdatoare sa o intalnesc pe Lauren Weisberger, dar si sa-i savurez noua carte.
Subscribe to:
Posts (Atom)